WordPress

WordPress

Världsledande blogg- och CMS-plattform som driver över 39% av världens webbar.

WordPress har det vi söker i en plattform för moderna webbplatser. Med sin enorm community och stora plugin-bibliotek finns alla verktyg som behövs för att bygga din drömsajt med optimal sökmotoroptimering. Och som inte det vore nog kan vi såklart utveckla kundspecifika plugins och integrationer om det behovet finns. Vi är ofta den byrån du går till när andra går bet.

Webbshop, blogg, stor webbplats eller en enkel sida med dina öppettider, WordPress passar de flesta. Vi kan hjälpa dig igång, eller så bygger vi hela siten åt dig, det är helt upp till dig!

Inte bara dra-och-släpp

Till skillnad från många WordPress-utvecklare så vet vi att WordPress inte bara är "dra-och-släpp"

Med över 20 års erfarenhet av programmering och teknik så har vi en större förståelse för vad som händer på baksidan. Många av de webbplatser vi springer på består av en skrämmande mängd plugins, sällan uppdaterade de senaste åren. Många är ett säkerhetshot som bara väntar på att överraska en stackars dra-och-släpp-utvecklare.

Vi har en djupare insikt där vi förstår vikten av att hålla antalet plugins till ett minimum, och att alltid hålla sin webbplats uppdaterad såväl inne i WordPress som på servernivå. Vi är rutinerade på att skapa säkra webbplatser och att behålla dem säkra över tid.

Kontakta mig om detta