Plattformar

WordPress

Världsledande blogg- och CMS-plattform som driver över 39% av världens webbar.

WordPress har det vi söker i en plattform för moderna webbplatser. Med sin enorm community och stora plugin-bibliotek finns alla verktyg som behövs för att bygga din drömsajt med optimal sökmotoroptimering.

Webbshop, blogg, stor webbplats eller en enkel sida med dina öppettider, WordPress passar de flesta. Vi kan hjälpa dig igång, eller så bygger vi hela siten åt dig, det är helt upp till dig!

Mox

Vårt första dopp i open-source-poolen.

Vi tog fram Mox för att minska startsträckan i våra systemprojekt men också för att det inte fanns några alternativ av tillräckligt hög kvalité. Därför valde vi också att släppa källkoden öppen för allmänheten, alla förtjänar bättre mjukvara.

Den höga prestandan och flexibiliteten gör Mox till det perfekta verktyget för oss i projekt där det dagliga arbetet för användaren ska flyta på och kännas rätt.

Kolla in Mox på GitHub!

Mindbite Cloud

Pålitlig hosting för att du ska kunna jobba från var som helst i världen.

Våra lösningar driftas i vårt alldeles egna moln. Här har vi samlat hosting, domänhantering, e-post och mycket mer från våra världsledande partners. Du kan vara trygg i att din data är alltid är säker och tillgänglig när du behöver den.

Beroende på dina behov erbjuder vi olika nivåer på både support och hosting. Kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan göra din vardag lite tryggare.

SiteFactory CMS

SiteFactory CMS är vårt egna CMS som utvecklats kontinuerligt sedan 2003. Vi är nu uppe i version 8 och driver fortfarande en mängd webbplatser och system till våra kunder.

SiteFactory har alltid varit en innovativ plattform i ständig utveckling. Stort fokus och mycket tid har lagts på att det ska vara snabbt och lätt att använda, det både syns och känns. Utöver sidinnehåll hanterar SiteFactory även blogg, massutskick av e-post, fillagring och mycket mer. Det är den flexibla kärnan som tillåter oss att bygga moduler och tillägg där endast fantasin sätter gränser.