Erbjudande

Det här gör vi

Sedan starten år 2000 har vi utvecklat webblösningar i världsklass åt våra kunder. Vi har varit en del av webbranschen sedan innan det egentligen fanns en bransch. Vi har svart bälte i publika webbplatser och kundanpassade system.

Allt börjar med en analys, oavsett om det är en ny webbplats eller ett mer avancerat webbaserat system som ska tas fram. I analysfasen bestämmer vi vilken plattform som kommer att passa bäst utifrån förutsättningarna för projektet. Vi jobbar uteslutande i open source-plattformar vilket skapar en stor trygghet för våra kunder. Man ska aldrig känna sig inlåst i teknik från oss.

Systemutveckling

Vi är experter på att analysera processer och omvandla ineffektivt arbetssätt till systematiska och effektiva moduler.

Har du en Excellösning för viktiga affärsprocesser som du vuxit ur? Eller känns ditt affärssystem väl fyrkantigt och svårt att få ut bra relevant data ifrån?

I många fall kan ett webbaserat system från oss vara lösningen. Vi har lång erfarenhet och ett brett urval av referenser från olika branscher på hur vi hjälpt våra kunder att bli effektivare, få ut relevant data samt säkerställa att deras processer inte havererar. Framförallt inte för att någon oavsiktligt raderat en formel på flik 4 i Excel-bladet.

Webbplatser

Vi har en bred kunskap inom framtagning av webbplatser och är hela tiden nyfikna och pålästa på nya funktioner och trender för att din webbplats ska kännas attraktiv och väcka ett intresse hos besökaren.

Webbplatsen har en central roll i din digitala marknadsföring och fungerar som ditt skyltfönster ut mot kunder och besökare. Webbplatsens mål och vision varierar. Dels kan den fungera som en informationssite där huvudmålet är att nå ut med information till besökaren. Det kan också vara en av företagets försäljningskanal så att kunden kan beställa offert eller produkt direkt på webbplatsen.

E-handel

E-handel är ett naturligt steg att ta om man exempelvis har en fysisk butik där man vill utöka sina möjligheter till försäljning, eller om man vill starta en renodlad webbshop. Genom åren har vi framgångsrikt hjälpt en mängd olika organisationer att komma igång med allt i från analys, genomförande och lansering av sin e-handelslösningen. Vi har integrerat betallösningar såsom Klarna Checkout, Nets Easy, Stripe och Paypal. Vi jobbar normalt med WordPress som grund och WooCommerce som e-handelsplattform.

API/Integration

Genom att bygga ihop lösningar med hjälp av API:er eller andra integrationer kan man få ut mycket mer av en lösning. Ett API (application programming interface) är en specifikation på hur andra system kan använda och kommunicera med en specifikt programvara. För dig som kund innebär det ett strukturerat sätt kan utbyta information mellan olika system så att man reducerar behovet av dubbelarbete och dubbla inmatningar.

Hosting

Hosting i vårt eget moln, Mindbite Cloud

Sedan 2009 har vi driftat alla våra lösningar i vårt eget moln. Ett moln placerat på västkusten, närmare bestämt hos vår partner GleSYS i Falkenberg.

Kämpar du med Excelmakron?