Vårt erbjudande

Det här gör vi

Sedan starten år 2000 har vi utvecklat webblösningar i världsklass åt våra kunder. Vi har varit en del av webbranschen sedan innan det egentligen fanns en bransch. Vi har svart bälte i publika webbplatser och kundanpassade system.

Allt börjar med en analys, oavsett om det är en ny webbplats eller ett mer avancerat webbaserat system som ska tas fram. I analysfasen bestämmer vi vilken plattform som kommer att passa bäst utifrån förutsättningarna för projektet. Vi jobbar uteslutande i open source-plattformar vilket skapar en stor trygghet för våra kunder. Man ska aldrig känna sig inlåst i teknik från oss.

Från Excel till System

Vi är experter på att analysera processer och omvandla Excel-filer till systematiska moduler.

Har du en Excellösning för viktiga affärsprocesser som du vuxit ur? Eller känns ditt affärssystem väl fyrkantigt och svårt att få ut bra relevant data ifrån?

I många fall kan ett webbaserat system från oss vara lösningen. Vi har lång erfarenhet och ett brett urval av referenser från olika branscher på hur vi hjälpt våra kunder att bli effektivare, få ut relevant data samt säkerställa att deras processer inte havererar. Framförallt inte för att någon oavsiktligt raderat en formel på flik 4 i Excel-bladet.

Smartare webbplats

Vi har en bred kunskap inom webbplatsdesign och är hela tiden nyfikna och pålästa på nya funktioner och trender för att din webbplatsdesign ska kännas attraktiv och väcka ett intresse hos besökaren.

Webbplatsen har en central roll i din digitala marknadsföring och fungerar som ditt skyltfönster ut mot kunder och besökare. Webbplatsens mål och vision varierar. Dels kan den fungera som en informationssite där huvudmålet är att nå ut med information till besökaren. Det kan också vara en av företagets försäljningskanal så att kunden kan beställa offert eller produkt direkt på webbplatsen.

Oavsett mål har samtliga det gemensamma syftet – att nå ut med rätt information till rätt besökare. Vi på Mindbite hjälper dig med att från grunden ta fram koncept och upplägg för att din webbplats ska vara anpassad för att nå din organisations mål.

Kämpar du med Excelmakron?