Mobilen i fokus vid uppdatering av vimmerby.com

Vimmerby Turistbyrås webbplats har till stor del mobila besökare - under senaste året 68%. I dagarna lanserade vi en uppdatering till webbplatsen där en av delarna var att förbättra just den mobila designen.

På Vimmerby Turistbyrås webbplats hittar man allt vad Astrid Lindgens Vimmerby har att erbjuda – hela året om. Här presenteras utbudet för Boende, Mat & dryck, Se & Göra samt aktuella evenemang.

Webbplatsen har en stor andel mobila besökare. 68% av förra årets besökare surfade från mobila enheter (mobil + tablet). Därför är det viktigt att den mobila vyn är genomtänkt och anpassad för att vara så användarvänlig som möjligt.

I dagarna lanserade vi en uppdatering till webbplatsen där en av delarna just bestod av att finjustera och förbättra den mobila upplevelsen. Anpassningar som bland annat nytt upplägg med horisontell slider på bildspel, nya knappar och info i listvy och en ny meny är några av de förändringar vi har gjort.

Du kan se webbplatsen här! 

Känner du att din webbplats också behöver optimera sin mobila version? Kontakta oss här så hjälper vi dig! 

Den här bloggposten innehåller följande
Mindbite AB

Sedan år 2000 är Mindbite din smartare digitala byrå. Under den här kategorin postar vi sådant som är generellt för oss.

Marcus Alsér
Marcus är säljare och projektledare med lång erfarenhet av att driva både stora och mindre projekt, på jobbet och utanför. En man som bär många hattar; systemarkitekt, försäljare, VD mm. Det kräver stenkoll på alla pusselbitar i det vi gör.