Mindbite har återigen fått tillökning på kontoret. Denna gång är det jag, Helena som ska ta mig an en ny utmaning i karriären. Första gången jag kom i kontakt med Mindbite var under mitt sista år på gymnasiet då jag och två av mina klasskamrater, som läste samhällsprogrammet med inriktning ekonomi skulle starta UF-företag. Marcus Alsér blev då vår mentor och han gav mig ett nyväckt intresse och stor kunskap inom försäljning. Det slutade med att jag vann förstapris för Årets Säljare i Kalmar län och fick tävla på SM i Stockholm där jag var med i toppstriden.

Jag är född och uppvuxen i Tuna utanför Vimmerby och efter en tids boende i Stockholm där jag jobbade som butiksansvarig i en klädbutik, är jag nu tillbaka och bosatt här i Vimmerby tillsammans med min sambo Kim.

Denna vecka har jag haft mina första dagar här på företaget och de har varit fyllda med nya intryck och begrepp i en värld av domäner, servrar och hemsidor som jag inte är van vid. Mina uppgifter kommer vara försäljning och projektledning tillsammans med Marcus och Therese. Jag är förväntansfull och entusiastisk inför min nya tjänst här på Mindbite vilket jag tror och är övertygad om kommer att bli en utvecklande resa!