Vill du hyra våra lokaler på Badhusgatan 3?

Som många av er redan vet kommer vi att flytta till vårt nya hus under hösten vilket betyder att våra befintliga lokaler på Badhusgatan 3 kommer att bli lediga. Är du eller någon du känner intresserad?

Badhusgatan 3 är ett företagshotell på en av de mest attraktiva platserna i Vimmerby. I huset finns det ett 10-tal företag och en restaurang (Sweet Chili) i markplan. Kontoret är nyrenoverat (2011/2014) och väldigt fräscht och modernt. Det är enkelt att dela av de öppna ytorna till egna kontor om behov finns.

Du hittar mer information och bilder här – och kontakta oss om du har frågor!

Den här bloggposten innehåller följande
Mindbite AB

Sedan år 2000 är Mindbite din smartare digitala byrå. Under den här kategorin postar vi sådant som är generellt för oss.

Robin Månsson
Robust, effektivt och noggrant är nyckelord som kännetecknar Robins programmering. Över 1 000 genomförda projekt sedan år 2000 bidrar givetvis till stor erfarenhet och kunskap. Robin är utvecklingsansvarig på Mindbite och ansvarar dessutom för Mindbite Cloud.