Team Tejbrant var en av våra första kunder i det då nya verktyget SiteFactory CMS. Detta var hösten 2005 och man började arbeta i SiteFactory CMS version 1.0. Under våren/sommaren 2013 togs ett helt nytt grepp kring deras webbplats och under hösten 2013 släpptes en omarbetad, ny och fräsch webbplats – givetvis byggd på SiteFactory CMS, nu i version 5.5*.

Per Saveborn på Team Tejbrant AB beskriver projektet såhär:

– Att arbeta med Mindbite i detta projekt har fungerat utmärkt. En lyhörd och snabbfotad leverantör där vi verkligen har känt oss som ”kunden i centrum”. Kännetecknande har, förutom ovan, även varit kreativitet och kompetens. Vi ser fram emot ett fortsatt samarbete i vår strävan att öka och förbättra vår synlighet på webben.

Tillsammans med kunden har vi bollat tankar och idéer för att slutligen kunna presentera det färdiga resultatet där fokus har lagts på en modernare design samt en mer användarvänlig navigering och produktvisning. Numera är det tydligare uppdelningen mellan det som kallas designline (kategorier) och de underliggande varianter en designline kan existera i. Varje designline visas med en snygg rendering samt inspirerande bilder för att besökaren ska få en bra känsla för produkterna på webbplatsen.

teamtejbrant1  Produktvisning på nya webbplatsen.

Team Tejbrant designar, producerar och säljer olika möbler för utemiljöer, exempelvis väderskydd och reklambärare. Den huvudsakliga verksamheten finns i Sverige men dotterbolag och representanter finns runtom i hela Europa. Att man dessutom levererat sina produkter till olika platser i världen födde ett behov av att visa upp både representanter och referenser på ett snyggt sätt på webbplatsen – därför har två överskådliga kartor tagits fram för att åskådliggöra detta på bästa sätt.

teamtejbrant2  Överskådlig karta som visar företagets dotterbolag och representanter i Europa.

Från vår sida ser vi tillbaka på flera års gott samarbete med Team Tejbrant och det känns fantastiskt roligt att få lansera en ytterligare en version.

Trots att den nya webbplatsen bara är några månader gammal finns redan planer på att addera ytterligare funktionalitet och allt eftersom kommer den nya webbplatsen också släppas på fler språk. Håll utkik!

Ta en titt på den nya webbplatsen du också! http://mindb.it/Thw

*) Team Tejbrant ingår i den grupp av kunder som varit med ända från SiteFactory CMS-starten. Vårt branschunika sätt att arbeta med uppdateringar som ingår i priset innebär att de vandrat från version 1.0 till dagens 5.5 utan att behöva betala något extra utöver sitt fasta avtal.