BNI-logotype-officiell_1348476834-300För ett par veckor sedan hade vi den stora äran att bli godkända som medlemmar i det internationella affärsnätverket BNI – Business Network International.

Vad går ett medlemskap i BNI ut på? På sin egen webbplats ger man följande beskrivning:

"Ett tids- och kostnadseffektivt koncept för att skapa fler nya affärsmöjligheter genom strukturerat nätverkande."

Att vara med i ett BNI-team innebär att man träffas en gång i veckan då alla har en huvudsaklig uppgift – att förmedla kontaktuppgifter till någon eller några i teamet. Genom att dela med sig av sitt eget kontaktnät får man tillgång till övriga medlemmars kontakter vilket öppnar upp helt nya affärsmöjligheter.

BNI finns över hela världen och har cirka 160 000 medlemmar varav ungefär 2500 av dem finns i Sverige. Vi är medlemmar i Team Oskarshamn där det i dagsläget ingår lite drygt 30 andra företag från olika branscher. Teamets affärsmöten sker kontinuerligt varje vecka och det kommer i första hand att vara Therese som är ansvarig för BNI och Marcus hoppar in när möjlighet ges. Att vi är medlemmar i Team Oskarshamn ser vi som en strategisk och effektiv satsning för att hitta ännu fler potentiella kunder i och omkring Oskarshamn och på så vis stärka vår position på marknaden.

Vill du läsa mer om BNI kan du göra det genom att följa länken här http://mindb.it/JGi