Redan vid vårt första möte med Nolte Kök insåg vi att vår nya kund hade höga krav och stora ambitioner med sin framtida webbplats. Detta är något som passar oss bra och arbetet med att ta fram koncept och prototypskisser började direkt. Efter ett par möten och diskussioner där Nolte varit mycket delaktiga var vi sent i höstas framme vid målet. Det framtagna konceptet med tillhörande formgivning föll dem i smaken och vi började producera den nya webbplatsen.

På den nya webbplatsen ligger fokus på enkelhet, inspiration och många bilder. En finess med de stora bilderna på startsidan är att de är responsiva, vilket innebär att de anpassas efter din skärms upplösning. Oavsett om du surfar med exempelvis en MacBook Pro med Retina-skärm eller med en liten mobiltelefon anpassas bilderna efter din upplösning.

bloggpost

Inspirerande startsida på nya webbplatsen.

Ta en titt på alla snygga bilder och låt dig inspireras på webbplatsen eller läs mer under Referenser på vår webbplats. Kanske hittar du ett kök som passar dig?